top of page

Mushie

Bijgewerkt op: 26 jul. 2023

De missie van Mushie is veilige baby producten maken die ook in een volwassen interieur passen. Producten die elegantie uitstralen en gebruikersvriendelijk zijn.
 

Wie is Mushie?

Mushie Stambler en haar man Levi Feigenson zijn het gezicht achter Mushie. Toen Mushie zwanger was van haar tweede kindje voelde ze zich niet lekker en was vaak heel misselijk ze werd gediagnostiseerd met hyperemesis gravidarum (Overmatige misselijkheid en/of braken tijdens zwangerschap).

Omdat ze veel moest rusten was ze op internet opzoek naar mooie producten voor haar kindje. Mushie kon niet vinden wat ze mooi vond en zo werd het merk Mushie geboren.

Mushie is geboren in Israel en komt uit een gezin van 9 kinderen, ze heeft in verschillende landen gewoond waaronder België. Voor ze het merk Mushie begon was ze lerares. Levi komt ook uit een groot gezin en heeft altijd gewerkt in de verkoop en kon met die achtergrond het merk Mushie goed helpen. In 2018 is het bedrijf opgestart en nu al uitgegroeid tot één van de marktleiders. Mushie en Levi hebben in eerste instantie het ontwerpproces zelf geleid nu heeft Mushie een team van topontwerpers uit Zweden, Denemarken en de VS samengesteld om de producten te verfijnen en te perfectioneren.


Duurzaam? Mushie vond het vreselijk dat de producten die ze wel mooi vond vaak bestonden uit chemicaliën waarvan je geen idee had wat daar de schade van kan zijn.

Voor haar eigen merk werkt Mushie daarom uitsluitend met 100% BPA-vrije polypropylene plastic & 100% organisch katoen.


 

"Mijn doel was om babyproducten te hebben die er echt goed uitzien in een volwassen huis,"

 

12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

FRIGG

Commentaires


bottom of page