top of page

FRIGG

De missie van FRIGG is het creëren van veilige en elegant ontworpen producten die de gezondheid en het welzijn van baby's bevorderen

Wat betekend FRIGG?

In de Noorse mythologie wordt de godin Frigg geassocieerd met vooruitziendheid en wijsheid. Het is dus geen wonder dat ze ook de godin van het moederschap is. Als liefhebbende en verzorgende godin koesterde ze haar kinderen en probeerde ze hen koste wat kost te beschermen.

Geïnspireerd door haar verhalen en de elegantie van Scandinavisch design is FRIGG ontstaan. Een lijn van Deens ontworpen babyproducten die naadloos en stijlvol in ons dagelijks leven passen. FRIGG is een onderdeel van het merk Mushie, wil jij weten wie de gezichten achter FRIGG zijn? Klik dan hierDuurzaam? Bij het ontwikkelen en produceren van de FRIGG spenen richt de fabrikant zich op duurzaamheid, recycling en stevigheid. FRIGG streeft naar een cultuur waarin niet zomaar alles wordt weg gegooid. FRIGG geeft aan dat ze altijd opzoek zijn naar manieren om de duurzaamheid van de materialen te optimaliseren. De schildjes van de Frigg fopspeen zijn gemaakt van recyclebaar polypropyleen.Voordelen: De natuur rubberen spenen zijn biologisch afbreekbaar. Natuur rubber is beter voor het gebit van de baby dan siliconen spenen, de zachtheid voert minder druk uit op het gehemelte van de baby daardoor hebben de FRIGG spenen minder effect op de stand van de tanden. Ook neemt natuur rubber veel sneller de temperatuur van het mondje over, dat is erg prettig voor het kindje. Door de zuigkracht kan de vorm van de speen iets veranderen, deze vormt zich naar het mondje van de baby.

 

''Met FRIGG willen we simpelweg het beste bieden voor zowel onze kostbare kleine mensjes als onze planeet.''

 

12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Mushie

Comments


bottom of page