top of page
Sanne Remmelts, eigenaar van Groen Vosje

Hey hoi!

Mijn naam is Sanne, ik ben geboren op Valentijnsdag in 1992. Begin 2016 heb ik onze kat Elmo geadopteerd uit het asiel en eind dat jaar ben ik stapel verliefd geworden op Klaas Jan. Januari 2021 is ons kindje genaamd Wende geboren. 💚 

 

Hieronder lees je mijn verhaal en ambitie.

Groetjes Sanne

Durf te dromen:

Op dit moment focus en specialiseer ik mij op ecologische cadeau's voor kindjes tussen de 0 & 4 jaar. 
Mijn doel is een website te runnen waarop je verschillende ecologische cadeau's kunt kopen. 
Brievenbus pakketjes, kraamcadeau's, verjaardagsgift en ga zo maar door.
Mijn droom is een stenen winkeltje waarin ik mijn spulletjes kan verkopen,

mijn creativiteit kan uiten en een heerlijke koffie of cappuccino voor je neus kan zetten!

Groen Vosje

Mijn kraamtijd was een roze wolk, ik ging alleen wel een beetje scheel kijken van de al het roze in de kraam pakketjes die wij toe kregen. Als ikzelf opzoek ga naar een leuk geboorte cadeau stuit ik toch elke keer op cadeauboxen die vooral roze of blauw zijn. Ik bedacht dat hier verandering in moest komen. Duurzame kraamcadeaus voor ieder gezin!

 

Daaruit kwam het idee van het Groene Vosje dat opzoek gaat naar de mooiste ecologische spulletjes voor de aller kleinsten onder ons. 
 
 

Dè webshop waar je leuke, mooie en fijne ecologische cadeau's kunt bestellen en waar je ze rechtstreeks ingepakt naar de ontvanger kunt laten versturen!

Het geeft mij enorme voldoening om product mooi in te pakken en er voor te zorgen dat het ontvangen een feestje is!

Ik raak gefrustreerd van het feit dat we door de 'influencers' trend producten kopen zonder dat we een idee hebben waar het vandaan komt en wat er precies in zit / wat het doet. Met mijn dochter aan de lijven ondervonden dat marketing voor bepaalde merken belangrijker is dan het eerlijke verhaal, een keurmerk voor een product zegt tegenwoordig ook niets meer. Daarom deel ik mijn bevindingen in blogs, die zijn eerlijk, oprecht en goed onderzocht zijn met bron vermelding.
 

Wat zit er precies in de populaire producten? Is dat allemaal wel gezond en veilig?
Op deze webshop geen misleidende info of beloftes.

bottom of page