top of page

Mag ik u eco vriendelijk bijten?

Bijtringen zijn een populaire keuze voor ouders van baby's en jonge kinderen. Ze zijn niet alleen nuttig voor het verzachten van tandjespijn, maar kunnen ook helpen bij het ontwikkelen van de motorische vaardigheden van een kind en bij het kalmeren van hun gevoelens.
 

Waarom een bijtring?

Bijtringen zijn ontworpen om de pijn van doorkomende tandjes te verzachten bij baby's en jonge kinderen. Door te kauwen op een bijtring kan de druk op het tandvlees worden verminderd, waardoor de pijn en het ongemak van tandjes krijgen worden verminderd. Bovendien kan kauwen op een bijtring helpen bij de ontwikkeling van de kauwspieren en de motorische vaardigheden van een kind.

Hoe kies je de beste bijtring?

Er zijn verschillende soorten bijtringen op de markt en het kan lastig zijn om te bepalen welke bijtring het beste is voor jouw kind. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het maken van de juiste keuze:

  1. Materiaal: kies bijtringen die gemaakt zijn van veilige, niet-giftige materialen zoals siliconen of natuurlijke rubber.

  2. Textuur: bijtringen met verschillende texturen kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de mond en de zintuigen van je baby.

  3. Grootte: kies een bijtring die groot genoeg is om vast te houden en veilig te gebruiken, maar niet zo groot dat je baby erop kan stikken.

  4. Reiniging: kies bijtringen die gemakkelijk schoon te maken zijn, bij voorkeur een die makkelijk af te spoelen is.

  5. Veiligheid: let op eventuele waarschuwingen of instructies van de fabrikant en vermijd bijtringen die kapot of versleten zijn.

Kortom, bijtringen zijn een handig hulpmiddel voor het verzachten van tandjes pijn en het helpen bij de ontwikkeling van de motorische vaardigheden van je baby. Door te kiezen voor een veilige, comfortabele bijtring met een geschikte textuur en grootte, kun je je kleintje helpen zo comfortabel mogelijk door deze moeilijke mijlpaal te komen.

 

Bekijk bijvoorbeeld de biologische bijtringen van Mushie, alle bijfiguren hebben een structuurtje dat het tandvlees masseert tijdens het kauwen. Het bijt speelgoed is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en gekleurd met pigment uit planten. Er zitten geen schadelijke stoffen in deze bijtringen. Deze bijtringen zijn niet alleen prachtig, ook nog eens écht veilig om op te kauwen!


6 weergaven

Komentáře


bottom of page